Kortholder ( Sy selv)

200,00 kr.

Her har du muligheden for at personliggøre, en gave til dig selv eller en du har kært med en håndlavet læder kortholder syet af dig selv


Hvad er med i pakken?

I dette lille gør det selv projekt er der udskåret læder stykker, 2 nåle og tråd.

I billede arkivet her, kan du se hvordan læder stykkerne skal syes sammen. Der er 5 lommer i denne kortholder og kan indholde 8 kort.

Du kan vælge mellem 6 læder farver. Det tråd der medfølger matcher farven på det ønskede læder.
Ønsker du en speciel farve tråd, så skriv det gerne i kommentarfeltet i betalingsvinduet

Ønsker du at skippe læringsprocessen og bare ønsker en færdigsyet kortholder, kan den bestilles ved at trykke her

Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , Mærke

Dette produkt er helt ubehandlet for kemikalier og kun produceret med træflis. Læderet bliver trumlet i et stort møllehjul i 30 dage, hvor det bagefter kommer i en maskine som presser læderet helt fladt. Derefter bliver det sænket ned i et kar med vand, for at blødgøre det igen, så det kan komme i en presse endnu en gang for at gøres endnu større og tyndere. Derefter bliver det hængt til tørre. Hele denne proces tager omtrend 6 måneder, fra et skind kommer ind til det er færdigproduceret.

Alt det skind jeg køber, er noget jeg selv har været nede og kigge på i Italien i Pisa. Hos en familie virksomhed, som er gået igennem generationer. Det var fantastisk at se arbejdes forholdene var gode og den gode kemi, der var blandt folkene.

Det er det lille garveri jeg støtter og køber læder hos til mine egne tasker og kursuser, hvor i vil få samme skønne kvalitet

 

 

 

Farve

Natur, Karamel, Mocca, Sort, Rød, Army grøn, Gul

Indkøbskurv

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.