Duffle XL

3.500,00 kr.

Stort hovedrum med to ekstra udvendige lommer med lynlås

Lynlås for ekstra sikkerhed indeni tasken

En moderne sportstaske,  der har lige det ekstra som passer både til shoppingture, kontoret og universitetet. Indeni finder du plads til mapper, notesbøger, A4 dokumenter og din 15 tommer PC. Ekstra lommer giver plads til din smartphone og andre småting. Meget plads kombineret med en unik stil gør denne duffle til noget ganske særligt!

Tasken er lavet i ægte vegetabilsk garvet læder – Produktionstiden på denne taske er 1 uge, da tasken først bliver sat i produktion efter ordren placeres. På den måde undgår jeg overproduktion, men også at tasken undgår tidlig patina med farveskrift (primært natur, da natur farven er ubehandlet for farve og kemikalier, så den får en smuk cognac farve med tiden)

Mål: 55 cm L  x 33cm H x 28cm

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Vegetabilsk garver læder  er helt ubehandlet for kemikalier og kun produceret med træflis. Læderet bliver trumlet i et stort møllehjul i 30 dage, hvor det bagefter kommer i en maskine som presser læderet helt fladt. Derefter bliver det sænket ned i et kar med vand, for at blødgøre det igen, så det kan komme i en presse endnu en gang for at gøres endnu større og tyndere. Derefter bliver det hængt til tørre. Hele denne proces tager omtrend 6 måneder, fra et skind kommer ind til det er færdigproduceret.

Alt det skind jeg køber, er noget jeg selv har været nede og kigge på i Italien i Pisa. Hos en familie virksomhed, som er gået igennem generationer. Det var fantastisk at se arbejdes forholdene var gode og den gode kemi, der var blandt folkene.

Det er det lille garveri jeg støtter og køber læder hos til mine egne tasker og kursuser, hvor i vil få samme skønne kvalitet

 

 

 

Farve

Natur, Karamel, Mocca, Sort

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.