smal tote

1.100,00 kr.

Stort hovedrum med en ekstra lille lynlås-lomme til værdigenstande samt yderligere to små lommer

Lynlås for ekstra sikkerhed indeni tasken

En moderne håndtaske,  der har lige det ekstra som passer både til shoppingture, kontoret og universitetet. Indeni finder du plads til mapper, notesbøger, A4 dokumenter og din 15 tommer PC. Ekstra lommer giver plads til din smartphone og andre småting, og den ellers åbne taske har en magnetlukning, så der er lidt mere styr på sagerne. Meget plads kombineret med en unik stil gør denne shopper til noget ganske særligt!

Tasken er lavet i ægte vegetabilsk garvet læder og er i meget blødt skind, ønsker du en hårdere taske, vil jeg anbefalde espace tote bag

Mål: 34 høj x 28cm bred

406 Security Incident Detected

406 Security Incident Detected

Your request was blocked.

If you are the owner of the website:

The Website Application Firewall that is protecting your website has blocked this request for being suspicious.

You can see the detailed reason for this in your webserver logs.

If you are the visitor:

The public IP address assigned to you, by your internet provider, might be suffering from poor reputation: Look up IP reputation here. IP addresses from VPN providers or public networks often have poor reputation.


ZBpHKGk_y0hzk19H8gfe6gABSIY - www.kitkas.dk - 185.21.40.204 - 20230322010912

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Vegetabilsk garver læder  er helt ubehandlet for kemikalier og kun produceret med træflis. Læderet bliver trumlet i et stort møllehjul i 30 dage, hvor det bagefter kommer i en maskine som presser læderet helt fladt. Derefter bliver det sænket ned i et kar med vand, for at blødgøre det igen, så det kan komme i en presse endnu en gang for at gøres endnu større og tyndere. Derefter bliver det hængt til tørre. Hele denne proces tager omtrend 6 måneder, fra et skind kommer ind til det er færdigproduceret.

Alt det skind jeg køber, er noget jeg selv har været nede og kigge på i Italien i Pisa. Hos en familie virksomhed, som er gået igennem generationer. Det var fantastisk at se arbejdes forholdene var gode og den gode kemi, der var blandt folkene.

Det er det lille garveri jeg støtter og køber læder hos til mine egne tasker og kursuser, hvor i vil få samme skønne kvalitet

 

 

 

Farve

Natur, Karamel, Sort

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.